....sila klik sini....

Rabu, 16 Februari 2011

CONTEST KUCING PALING COMEL



SYARAT DAN PERATURAN

1. Letakkan gambar di atas di dalam blog anda bertajuk CONTEST KUCING PALING COMEL, kemudian link kan ke apisv3.blogspot.com
2. Seterusnya letakkan gambar kucing anda atau kucing jiran anda atau kucing di kedai pakmat mahupun kedai rostam tukang jait.
3. Tinggalkan link contest anda di dalam komen di bawah
4. Macam biasa, setiap peserta kena follow blog apisv3.blogspot.com ;)
5. Akhir sekali, tag kan 3 orang member blog anda yang anda rasa diorang berminat untuk join.

Pemenang akan menerima RM50 berdasarkan gambar kucing mereka yang
paling comel.
Good Luck;)

tarikh tutup: 30 April 2011

Ni le pic.kucing aku yg nak msk contest 2.....comel x...

aku nak tag,


2 ulasan:

apisv2 berkata...

time ksh sbb join contest nie;)
goodluck:D

my shaizhar blog contest berkata...

hi.

jom joint contest aku & kucing di blog saya

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/

TQVM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...