....sila klik sini....

Rabu, 18 Julai 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari Putrajaya

Nak join sila klik banner di atas.
Tarikh tutup sehingga 12 Ogos 2012.
Nak tag Syiela

21 ulasan:

are_lin@yu berkata...

hai orang putrajaya,orang selangor disini..hehe.ayu dah folo sini..tq tau joni segmen ayu t ayu updates warna biru ya ;-)..

jom terjah kawan2..

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

are_lin@yu berkata...

ayu dah updates senarai baru jom tengok,takut tercicir ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

haz berkata...

follow sni =) haz pun duk putrajaya gak. hee ^^

http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Deqla manjew berkata...

hye! sy blogger KL.. keje di putrajaya..hihi.. slm kenal..dah follow awak...jemput la follow sy.. =)

http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

~Sweet Honesty~ berkata...

hyeee...saya blogger dri nepal..hehehe..(^_^)

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

wan nurul hezrina berkata...

saya blogger dr melaka=)
tapi keje kat pjaya..salam kenal n follow

http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

UmmiSyarni berkata...

salam kenal.
singgah dari segmen sama :)

ros_reeza berkata...

salam kenal :)

singgah sini dari segmen yg sama :)

taqiee din berkata...

Salam perkenalan...:)
dtg Dari Segmen yg sama...:)
Sy dr Sarawak...salam kenal..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

Cik Nur berkata...

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

iena_gie berkata...

Salam.. dah singgah sini juga.. jemput ke blog saya pula ye =)
http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

shedameor berkata...

sheda pon join jugak. blogger perak. selamat berkenalan :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html#links

Adylia Qarissa berkata...

singgah sini :)

Momo berkata...

salam kenal:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

SuparMan SuaRez berkata...

Salam Ramadhan..
Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
lama Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Roz berkata...

Assalam perkenalan..

Datang daripada segmen Ayu..saya blogger daripada Putrajaya..selamat berpuasa!

Jom singgah ke blog sy : Blog Grey-Hippo

Ct Noraishah berkata...

Hai, selamat bersegmen..

http://www.sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mrs.BuduBilis berkata...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

gadisworld berkata...

salam kenalan dari chik as :)

http://pintuhati.blogspot.com/2012/07/terjah-segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Rafiq Naemah berkata...

tumpang lalu...^_^
http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...